HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.248
Щатски долар USD 1   1.43
Австралийски долар AUD 1   1.45
Швейцарски франк CHF 1   1.584
Чешка крона CZK 100   7.847
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.839
Новозеландски долар NZD 1   1.127
Полска злота PLN 10   4.477
Руска рубла RUB 100   4.561
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Facebook пуска нова функция

 

Социалната мрежа Facebook пуска нова функция Subscribe, с помощта, на която потребителите ще могат да получават новини от други участници в мрежата дори и да не са включени като техни приятели, съобщиха представители на Facebook.

 

Това ще става с натискане на съответен бутон на страницата на други участници в социалната мрежа. Така те ще могат да получават техните публични съобщения, снимки и друго съдържание. При това потребителите на тази нова услуга ще имат възможност да избират какви новини да получават - дали абсолютно всичко, повечето или само най-главните - като смяна на адрес или на работа, разкрива БГНЕС. Те ще могат да избират и вида на съдържанието, от което се интересуват - дали това ще са съобщения за игри, които играят други потребители, снимки, промяна на статуса и др.

 

Новата функция ще стане достъпна за потребителите през следващите дни, съобщават представители на Facebook. Една от основните особености на тази функция е, че не е необходимо потребителят да бъде добавен като приятел, за да може да чете новините от други участници в мрежата.

 

Аналогичен принцип за получаване на новини от други участници е осъществен в един от главните конкуренти на Facebook - социалната мрежа Google+. Да четат съобщенията на други потребители, без да искат тяхното разрешение могат и потребителите на мрежата за микроблогинг Twitter.

 

Източник: КРОСС


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 15.09.2011 07:48

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

импро театър  прогноза за времето  боженци  безплатни обяви  смимулатор  нова транспортна схема  разписание на авто%D  ШАНДУРКОВ  ясла  нели савчева  с. Горна росица  ремонт  пиволенд  цирк  Ymca  кино алеко  пролетно почистване  община габрово  проверки на пътя  обяви за коли  ЦДГ Габрово  Етър  наводнение  Етъра  vremeto v gabrovo  ski klub pani4ihte  kakvo se slu4va s prestsplenieto v raiona na lidal  габрово новини  етажна собственост  вести 
Сайт от OmiCode
_