HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

0.1°C

времето в габрово

Влажност: 87%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.273
Щатски долар USD 1   1.461
Австралийски долар AUD 1   1.421
Швейцарски франк CHF 1   1.589
Чешка крона CZK 100   7.627
Датска крона DKK 10   2.629
Хонконгски долар HKD 10   1.875
Новозеландски долар NZD 1   1.084
Полска злота PLN 10   4.374
Руска рубла RUB 100   4.663
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

50 дряновци започнаха безплатно обучение

 

Петдесет дряновци започнаха безплатно обучение в Народно читалище „Развитие- 1869” за придобиване на ключовите компетентности - дигитални умения и общуване на чужди езици по схемата “Аз мога повече” на Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”.

Ръководството на читалището организира два курса по английски език, с продължителност седем месеца и един по компютърна грамотност, с продължителност два месеца и половина. Курсът по английски включва три нива на обучение с часове по теория и практика. В края на месеците януари и юни 2012 година курсистите ще положат изпити и тези, които успешно са усвоили преподадения материал ще получат сертификат за съответната компетентност.

В обученията са включени дряновци, които са или самонаети или са наети по трудови правоотношения. По тази причина занятията се провеждат след осемнадесет часа през седмицата, както и в почивните дни.

Организацията на трите курса стана възможна след като в началото на есента Народно читалище „Развитие- 1869” взе решение да се включи в Програмата. Благодарение на този факт желаещите да повишат своите компетентности получиха възможността да се обучават в Дряново, а не да пътуват до съседни градове.

 

Община Дряново


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 23.11.2011 17:52

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Клубна карта за отстъпка Счетоводство на фирми Ремонт и сервиз на монитори, ... Нова колекция качествени дамски и ... Дамски и мъжки спортни облекла ... Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

новини  гардероби  община  парно  Бъки  династ  диана трифонова  кино алеко  линия 27 разписание  транспорт  Габрово днес  вести  rektorat  КОНЦЕРТ  kontakt s taksimetrovi ofisi v gabrovo  проекти  работа  обяви  аек етър  ясла зора  Етър  кремачни материали  българе  автобусни линии  сирмани  112 млад фермер  тодоров ден  наводнение  акция  благовещение 
Сайт от OmiCode
_