HP FV

Габрово

Габровски оферти

Времето в Габрово

 

7.1°C

времето в габрово

Влажност: 80%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Централен балкан вече се представя като туристическа дестинация

 

Читателите на The Daily Telegraph, MyDaily, British Airways, HighLife и Wanderlust от Обединеното Кралство, на Telegraaf/ Reiskrant в Холандия вече знаят за Национален парк Централен Балкан.

 

Представянето на защитената територия като туристическа дестинация е благодарение на работата с медиите, осъществявана от Фондация PAN Parks през миналата година. Популяризирането на сертифицираните паркове е една от целите на нашата реклама - казва Едит Борза, координатор "Връзки с обществеността" във Фондацията. През м. г. бяха организирани пътувания за пресата в два парка, в Майелла – Италия и в нашия Централен Балкан. Впечатленията си от пътешествието в Парка, гост-журналистката отрази в репортажи за големи холандски издания. Очаква се интерес към посещения в паркове от Мрежата PAN Parks и през тази година. В Дирекцията вече започна подготовка за представянето на Парка пред чуждестранните посетители. Паркови експерти разработват програми за най-доброто в Централен Балкан от гледна точка на туризма. Анализират се и се обобщават важни и полезни данни, като например - какво може да се прави през различните месеци и сезони, предложения за маршрути с акценти на различни природни атракции, идеи за семейни пътувания, различни дейности, как и къде може да се осъществяват. Готовите програми ще бъдат представени и в сайта на Дирекцията.

 

Фондация PAN Parks се стреми да съхрани европейската дива природа - най-малко засегнатите от човека природни райони на Стария континент и в същото време да запази за посетителите възможността да се насладят на дивата природа в парковете от мрежата. Прилага се един наистина интегриран подход за стимулиране на устойчивото развитие на туризма с цел подпомагане съхраняването на дивата природа.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 19.02.2011 09:30

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

ФК Янтра  кучета  Габрово  Празник на Габрово  с. Горна росица  работа търси  web camera  октомври  народни лечители  новини за футбол  Акропол  импро театър  Габрово днес  обучения  община  библиотек  филми  Трявна  кремачни материали  Камери  кандидат  врем  рекл  ханд  прог  интелстав  безплатни обяви  Спорт  зора  обяви 
Сайт от OmiCode
_