HP FV

Фазата на записване за Каменица ФЕНкупа приключи

 

В официалния сайт на турнира са се регистрирали общо 95 отбора от Габрово и региона, но от тях 91 са потвърдили участието в традиционния вече турнир Каменица ФЕНкупа. В зала "Орловец" беше проведена плануваната техническа конференция. Квалификациите ще се започнат тази събота и неделя 16-ти и 17-ти април.

 

Първите срещи ще се изиграят на прилежащото игрище с изкуствена трева в спортен комплекс "Христо Ботев" и в хандбалната зала. По регламент след тези два дена ще трябва да останат най-добрите 42, които ще продължат в полуфиналната фаза на турнира. Според схемата всички отбори ще изиграят по една среща през първите дни.

 

Повече за регламента на турнира на официални сайт на турнира в секция "Регламент".

 

И тази година не участниците не измениха на традицията да участват с интересни отборни имена. Ето някои от по-интересните:

"Тумбак Юнайтед", "Петнисти хиени", "Алкохолендери Батошево", "Франкофоните", "Бързи и яростни", "Алкохолик Трявна", "Дървена епоха", "Шаолин", "Репеите", "Скара-бира", "Радо дървото" и др. Участие са заявили и момчетата от севлиевския "Бафана Бафана", който участва в традиционния турнир по футбол на малки вратички за купа Община Габрово в началото на годината. Миналата година в "Каменица ФЕНкупа" те стигнаха до финала, но в драматичен мач след изпълнение на дузпи загубиха от "Трите мечки".

 

Очаква се повече информация за квалификациите да излезе на официалния сайт на "Каменица ФЕНкупа" до средата на седмицата. 

/sport-gabrovo.com/



Автор: zaGabrovo   Добавена: 12.04.2011 10:28


Затвори
Сайт от OmiCode
_