HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

10.3°C

времето в габрово

Влажност: 50%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.291
Щатски долар USD 1   1.467
Австралийски долар AUD 1   1.467
Швейцарски франк CHF 1   1.592
Чешка крона CZK 100   7.656
Датска крона DKK 10   2.63
Хонконгски долар HKD 10   1.882
Новозеландски долар NZD 1   1.116
Полска злота PLN 10   4.32
Руска рубла RUB 100   4.678
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

РЗС иска анкетна комислия за подслушванията

 

Преди окончателното приемане на законодателните промени за специализираните съдилища политическата партия РЗС иска създаване на специална парламентарна анкетна комисия, която да се занимава с нерегламентираното подслушване.В декларация на партията се посочва, че този въпрос ще бъде поставен още на първата пленарна седмица на Народното събрание.Според РЗС комисията трябва да установи колко депутати, министри, зам.-министри, шефове на агенции, висши полицаи, агенти в ДАНС, магистрати, журналисти и бизнесмени са били подсушавани, следени, филмирани и фотографирани през 2010г.

 

Партията на Яне Янев настоява анкетната комисия да се запознае с конкретни факти, които са разпространени в публичното пространсво.

 

 

В позицията на партията се казва още:"РЗС има основание да смята, че тежката политико-полицейска параноя, обладала Цветан Цветанов трябва час по-скоро да бъде прекратена. През Новата година като граждани трябва да сложим точка на милиционерския произвол и да отстраним пречките, довели до недопускането на България в "Шенген", за което най-голямата пречка е самият вътрешен министър и ръководените от него контрабандни канали.Считаме, че анкетната комисия трябва да се запознае с конкретни факти и въпроси от публичното пространство като:- Вътрешният министър Цветан Цветанов ли е възложил разработката и използването на СРС-та срещу шефа на агенция "Митници" Ваньо Танов?- В разработката има ли конкретни факти, доказващи как депутати и политици от изпълнителната комисия на ГЕРБ се обаждат на Танов, за да го притискат да назначава за шефове на ключови митнически пунктове техни протежета, свързани с контрабандни канали?- Подслушвани ли са депутатите Искра Фидосова и Павел Димитров докато оказват директен натиск върху Ваньо Танов да назначи техни подставени лица за шефове на митниците в Лом и Варна?- Има ли незаконен запис с твърдения на зам.- финансовия министър Владислав Горанов (с който разполагат медии), че Цветан Цветанов и Симеон Дянков водят война и са се хванали "гуша за гуша"?- Защо отново има силен теч на данни от ДАНС и свързан ли е той с назначаването на скандалния Веселин Марков за директор на т.нар. Дирекция "С", която контролира и опазва класифицираната информация?РЗС благодари на всички медии, които през изминалата година проявиха смелост и обективност при отразяването ни. Заедно с това сме убедени, че някои поръчкови медии, ще продължават да пропускат позициите и брифингите ни под натиск. Ангажираме се през тази година да разкрием истинското лице на олигарсите – собственици на тези медии и как властта ги е вклещила в менгеме и те й слугуват безпрекословно"


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 02.01.2011 16:02

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

795 души с чуждо гражданство живеят в Област Габрово, според данни от последното преброяване.

Нови обяви

Безплатно на ски в Пампорово Унищожаване на вредни насекоми, ... Лекарствени стоки и медицински ... Продавам коледни пуйки ВЕЛУКС България ЕООД Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

безплатни обяви  фенкупа  времето  liniq 3 13  изложба  ЦДГ  заедно за габрово  кино  etyr  КОНЦЕРТИ  акция  тодоров денв с.живково  РУ Габрово  уеб камера  парно  уеб  транспорт  Тодоровден в Етъра  биенале  ВиК  Уеб камера Габрово  импро театър  данък животни  Etyra  разписание на автобуси  благовещение  кино алеко  обучения  Ymca  ремонт магистрала 
Сайт от OmiCode
_