HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

7.1°C

времето в габрово

Влажност: 80%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Ограничения на движението за тържествата по случай Трети март

 

ОДМВР - Габрово съобщава, че във връзка с провеждането на тържествата по случай националния празник на България – Трети март, ще бъде наложена следната временна промяна в организацията на движението на МПС в централната градска част на Габрово:

 

- на 03.03.2011 г., от 09.00 ч. до 10.00 ч., движението на автомобили ще бъде спряно по ул. "Скобелевска", пл. Възраждане и бул. Априлов до пресечката с ул. "Райчо Каролев".

 

Таксиметровата пиаца в района на ДТ "Рачо Стоянов" ще работи, като подходът към нея ще се осъществява по ул. "Скобелевска" и ул. "Възраждане".

 

Препоръчително е гражданите, които желаят да се включат в честванията на връх Шипка, да ползват организирания обществен превоз, който тръгва от пл. Възраждане, непосредствено след приключване на церемонията по тържественото издигане на Националното знаме на Република България (около 09.30 ч.). Препоръката се налага поради ограничените възможности за паркиране на МПС под вр. Шипка – след изчерпване на възможностите за ползване на обособените паркинги, автомобилите ще бъдат паркирани плътно вдясно на платното за движение в посока Габрово.

 

На тържествата няма да бъдат допускани лица, носещи огнестрелно оръжие, лица в нетрезво състояние или употребили наркотици, както и такива без документи за самоличност.

 

От полицията припомнят, че е забранено преминаването на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета с маса и товар над 10 тона през прохода Шипка. Не се препоръчва на водачите на автомобили над 3,5 тона за времето от 09.00 ч до 13.00 ч да преминават през прохода. Останалите водачи да се движат с повишено внимание и съобразена с обстановката скорост. Предвид очакваното множество автомобили и граждани, са възможни временни забавяния при придвижването в района на върха.

 

ОДМВР-Габрово апелира за стриктно спазване на посочените изисквания и на даваните от органите на реда допълнителни указания.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 02.03.2011 12:50

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

класиране от 1 ден от държавно първенство   ремонт  etyr  симолатор  интелстав  Момчил Цонев  Габрово днес  такса битови отпадаци на фирми  kino  кученца  избори  kameri  меки  прок  изложба  kino aleko  РУ Габрово  врем  етажна собственост  нова транспортна схема  пощи  ясла зора  Акропол  Савина  ханд  крема  кандидат  времето в габрово  rektorat  КОНЦЕРТ 
Сайт от OmiCode
_