zagabrovo

Времето в Габрово

 

0.8°C

времето в габрово

Влажност: 66%

Валежи: 0.0mm/hr

Вятър: 3.0m/s Ю

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.307
Щатски долар USD 1   1.438
Австралийски долар AUD 1   1.442
Швейцарски франк CHF 1   1.492
Чешка крона CZK 100   8.067
Датска крона DKK 10   2.623
Хонконгски долар HKD 10   1.846
Новозеландски долар NZD 1   1.103
Полска злота PLN 10   4.972
Руска рубла RUB 100   4.904
« още »

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

Община Севлиево внесе три нови проекта

 

Първият проект е за изграждане на Общностен център, предоставящ социални, здравни и образователни услуги за деца от 0 до 7 години и техните родители, принадлежащи към уязвими социални групи и реконструкция на ЦДГ „Радост 2”. Очакваното финансиране е по „Проект за социално включване” на Министерството на труда и социалната политика със средства от Световната банка. Общата сума, за която Общината кандидатства е 815 686 лв.До месец се очаква становище по предварителния формуляр,обосноваващ необходимостта от Общностен център и ако бъде одобрен ще се предостави пълният комплект от документи за изграждането на Общтностния център, реконструкцията на ЦДГ „Радост 2” и предоставянето на услугите.

 

Вторият проект е „Транснационално партньорство и сътрудничаство за прилагани принципите на добро управление” по оперативна програма „Административен капацитет”. Той е в партньорство с побратимения чешки град Валашке Мезиричи.Проектното предложение има за цел да подпомогне съвместни добри практики за управление и обмен на такива между двете общини.Стойността, за която Общината кандидатства е 351 015 лв.

 

Третият проект се нарича „Ангажирани и полезни” и с него Общината кандидатства по програма „Младежта в действие”. След създаването през 2009 година на Център за превенция в кв.”Балабанца” той се превърна в притегателен център за деца и ученици.Оформи се неформална група от активни млади хора, готови да участват в разнообразни инициативи. Настоящото проектно предложение има за цел да реализира дейности за осмисляне на свободното време на младите хора в неравностойно положение, да ги научи на правилно отношение към околната среда, да повиши ангажираността им при решаване на проблеми на местната общност и да насърчи активното им участие в дейности за подобряване на жизнената среда в квартала. Стойността на разработката е 5450 евро.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 10.02.2011 12:19

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

Често задавани въпроси за Преброяването

 

До края на месец февруари, ако публикувате две или повече обяви на сайта получавате безплатно VIP статус на една от тях за две седмици!

Нови обяви

Продава селска къща Кафе Хотел Шекерджийница Преносима кошара Бертони Travel kid Продавам iPod РАМ памет 2х1GB Kingston

Най - разглеждани обяви

Кафе Хотел Шекерджийница Клавиатура за нокиа 5800 Преносима кошара Бертони Travel kid Продавам iPod Велосипед "БМХ"

Анкета

poll Застигна ли ви грипната епидемия?

    Резултати

Реклама

 

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

кремачни  прогноза  ин  .?????  ФК  камион  още  Габрово  изложба  Кучешки впряг  камера  Малки  минифутбол  габрово новини  кучета  rektorat  трактор  зора  ректорат  трактор и брава 
Сайт от ИНК Студио
_