HP FV

Габрово

dendax
КАРАОКЕ ПАРТИ В БАР ЕЛИТ - 11 Февруари 2012 от 20:30 ч. със съдействието на Club 69 и DJ Boris. Тел. за резервации: 0895428470

Времето в Габрово

 

-13.1°C

времето в габрово

Влажност: 85%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.337
Щатски долар USD 1   1.488
Австралийски долар AUD 1   1.587
Швейцарски франк CHF 1   1.619
Чешка крона CZK 100   7.775
Датска крона DKK 10   2.631
Хонконгски долар HKD 10   1.918
Новозеландски долар NZD 1   1.226
Полска злота PLN 10   4.634
Руска рубла RUB 100   4.922
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

Novini ot Stara Zagora

 

Обстановката в Габрово се нормализира

 

След интензивния и обилен снеговалеж, обстановката постепенно се нормализира, съобщават от община Габрово.

 

Проходът Шипка е заснежен, почиства се и е проходим при зимни условия. Температурата на въздуха там е минус 15 °С. Остава в сила забраната за движение на МПС с ремаркета и полуремаркета и с обща маса над 10 тона. Пътят за Узана е проходим с вериги. Поради голямото количество сняг, платното е стеснено. Височината на снежната покривка в района достига 150 см. Температурата на въздуха е минус 16 °С. Времето в планината е много студено и динамично. На много места има образувани преспи.

 

Доставките на хляб от „Хлебозавод” – Габрово до всички населени места се извършват по график. Социален патронаж е стигнал до всички обслужвани адреси на територията на общината.

 

Проходими при зимни условия са участъците Габрово – Трявна, Габрово – Севлиево, Габрово – Дряново. Има стесняване на ътните платна, след почистване на падналия сняг. Днес снегопочистваща техника е влязла до опорен пункт във всяко село на община Габрово, с изключение на Драгоман, Иглика, Колишовци, Раховци, Дивеци, Янковци, Цвятковци и Семерджиите.

 

Движението на влаковете се извършва по график.

 

Водачите на МПС да се съобразяват с усложнените пътни условия и не предприемат пътувания, ако не са абсолютно наложителни. Ако това се наложи да се потърси предварително необходимата информация от пътните служби и органите на МВР. Пътуващите в източните части на страната трябва да знаят, че там обстановката продължава да бъде сложна. Там има затворени и непроходими пътища и пътни участъци .

 

От ЕОН съобщават, че няма потребители лишени от ток, с изключение на района на махала Пенковци, където има скъсан проводник. Без ток са две крайни къщи. Аварията е локализирана. ЕОН до два часа ще я отстрани и ще нормализира ел. подаването.

 


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 27.01.2012 18:13

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

795 души с чуждо гражданство живеят в Област Габрово, според данни от последното преброяване.

Нови обяви

Продавам iPhone 4 спешно Коминочистач Водопроводчик Електроуслуги Агроимпулс Всички обяви

Анкета

poll Новата година ще е:

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

web camera  живково  Търси..  карнавал  екобазар  акция  Тодоровден в Етъра  кино алеко  прогноза  кола за яйца  обяви  преброяване  фенкупа  ремонт  съдийки В група  Габрово днес  пгт Габрово  община  библиотека  имка  спортни облекла  Камери онлайн   navodnenie  карта на града  ясла  цирк  зъболекар иван рилски  14-май  камера  бизнес Дряново 
Сайт от OmiCode
_