zagabrovo

Времето в Габрово

 

-1.9°C

времето в габрово

Влажност: 92%

Валежи: 0.0mm/hr

Вятър: 2.0m/s С

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.313
Щатски долар USD 1   1.446
Австралийски долар AUD 1   1.444
Швейцарски франк CHF 1   1.486
Чешка крона CZK 100   8.065
Датска крона DKK 10   2.623
Хонконгски долар HKD 10   1.855
Новозеландски долар NZD 1   1.095
Полска злота PLN 10   4.99
Руска рубла RUB 100   4.928
« още »

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

Няма да има такса водомер

 

По-голямата част от проблемите, за съжаление, са свързани с топлинните счетоводители. Те се разбират със самите живущи и те правят разпределението между етажите. Това каза председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев в сутрешния блок на БНТ. Заради високите сметки за парно през декември регулаторът започна проверка на Топлофикация - София. "В момента окончателната информация я очаквам. Като това, което е възможно да проверяваме дали дружеството не си е позволило да наруши правила за отчитане на абонатните станции", каза още той. „Разбира се, необходимо е и институциите да вършат своето. Мисля, че в това отношение ДКЕВР показват ясни сигнали, че се търси интереса между потребителите и монополите. Обикновено индустриалните потребители могат да наемат адвокати, докато битовите потребители са по-трудно защитими. Така, че това, че има толкова потребителски организации е много добър знак", каза той.

 

„Не мога да кажа, че ДКЕВР прави всичко възможно, но вече в ДКЕВР има тактика за приоритет на потребителите. Решенията се търсят в посока да решаваме по-бързо жалбите на потребителите", каза Семерджиев. Той обясни, че ДКЕВР ще направим регионални офиси на ДКЕВР като на първо време те ще са във Варна, Пловдив и Плевен.

 

Председателят на ДКЕВР беше категоричен, че услугите, свързани с мрежи ще си останат монополи. „Ние вървим към запазване и регулиране на мрежовите услуги", каза той.

 

Семерджиев беше категоричен, че такса водомер няма да има. "Обсъждането по принцип не значи, че това ще бъде въведено", заяви председателят на ДКЕВР.

 

Източник: агенция КРОСС


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 14.02.2011 09:58

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

Често задавани въпроси за Преброяването

 

До края на месец февруари, ако публикувате две или повече обяви на сайта получавате безплатно VIP статус на една от тях за две седмици!

Нови обяви

Продава селска къща Кафе Хотел Шекерджийница Преносима кошара Бертони Travel kid Продавам iPod РАМ памет 2х1GB Kingston

Най - разглеждани обяви

Кафе Хотел Шекерджийница Клавиатура за нокиа 5800 Преносима кошара Бертони Travel kid Продавам iPod Продава селска къща

Анкета

poll Застигна ли ви грипната епидемия?

    Резултати

Реклама

 

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

Опел  още обувки  валутен  ремонт  камион  доставки  община  кученца  ясла зора  обяви за коли  още  меки  камион блъсна  минифутбол  трактор и брава  .Търси  ректорат  кремачни материали  изложба  меки матраци 
Сайт от ИНК Студио
_