HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

4.7°C

времето в габрово

Влажност: 88%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Николай Сираков се срещна с жителите на кв. Войново

 

Кога ще бъде изградена канализацията на кв. Войново – отговор на този въпрос потърсиха от кмета Николай Сираков живеещите в квартала. Той пожела да се срещне лично с тях, след писмо до него, подписано от близо 90 човека, в което хората излагат проблемите си и търсят резрешението им от ръководството на Общината. Николай Сираков коментира реалните възможности за изграждане на ВиК канализация в квартала – необходимо условие е наличието на пречиствателна станция. В момента се изготвя технически проект за нейното изграждане, с който ще се кандидатства за европейски средства. Това е възможно да стане до началото на 2012 година, а самото й изграждане да започне през 2013-та.

 

Честото спиране на тока, както и горенето на електроуреди също са проблем на хората от квартала. След запитване от страна на Общината, от Е.ON информираха, че през миналата година там е извършен ремонт на близо три четвърти от електроразпределителната мрежа ниско напрежение, а през тази година се предвижда и останалите потребители да бъдат захранени от новия проводник. От там напомниха, че гражданите могат да търсят обезщетение по процедурата по изплащане на щети, причинени от некачествено електроснабдяване и след проверка те да бъдат възстановени.

 

Хората от квартала коментираха с кмета и проблеми, свързани със зимното почистване и сметосъбирането, с възможността за ремонти на улици, както и за изграждане на детска площадка. Поставен беше и проблемът със сградата на читалището, която се нуждае от ремонт. Николай Сираков се ангажира да проучи възможностите за продажба, като се съобрази с желанието на войновци тя да изпълнява и предназначението си на средище на самодейността.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 08.02.2011 12:09

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

пламен константинов  съдийки В група  nova transportna shema  прол  Камери онлайн   гардероби  събития  благовещение  кино алеко  обяви  бизн  следваща фаза полу финали  камера  neofit rilski gabrovo  пречиствателната станция  крема  обучения  воден цикъл  меки  прогноза  112 млад фермер  учители, лечители  прокуратура  александър  проекти  Ð¤Ðš Янтра  фирми габрово  градски транспорт  еврофутбол  Ñ Ñ Ð»Ð° зора 
Сайт от OmiCode
_