HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.254
Щатски долар USD 1   1.417
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.589
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.822
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.452
Руска рубла RUB 100   4.546
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Литекс моторс откри дилърската мрежа на Great Wall в България

 

Литекс Моторс откри официално дилърската мрежа на автомобилната марка Great Wall за страната.

 

Компанията започва с 13 представителства в по-големите градове в цялата страна. Основният търговски екип на българската компания и представители на техните партньори бяха гости на откриването на едно от най-големите представителства на Great Wall със сервизна база у нас в Пловдив.

Събитието се състоя на 18 октомври и беше уважено от близо 200 души, сред които представители на местна власт, ключови партньори на дилъра.

 

Маркетинговият директор на Литекс Моторс Иво Деков пожела успех на собствениците на търговското представителство и изрази увереност, че всички техни клиенти ще останат впечатлени от цената и качеството на автомобилите Great Wall.

 

До края на годината се очаква дилърската мрежа на компанията да бъде разширена на 15 офиса в страната, а през 2012 г. – да се разрасне на 22.

 

Съвсем скоро българската компания Литекс Моторс, съвместно с международния си партньор GWM, ще стартира производство на автомобили Great Wall край Ловеч.

Строежът на завода на компанията е в напреднал стадий и се очаква първият етап на фабриката да бъде напълно завършен и да започне производство до края на 2011 г.

Първоначално заводът ще произвежда малък пътнически автомобил Voleex, SUV Hover и пикап с единична и двойна кабина Steed. Капацитетът ще бъде 50 000 автомобила годишно при две работни смени.

 

Очаква се инвестицията да разкрие близо 2000 работни места.

Автомобилите, които ще произвежда Литекс Моторс са предназначени за европейските пазари и отговарят на всички стандарти и изисквания на законодателството на Европейската общност.

 

Литекс Моторс и най-големият частен китайски автомобилостроител GWM, подписаха договор за сътрудничество през есента на 2009 г. На база на този договор Литекс Моторс стартира изграждане на завод за производство на автомобили GreatWall с площ от близо 500 декара.

До 2016 година от GWM са предвидили разработването и пускането на пазара в Европа на разнообразна моделна гама, чиято основна задача е да предложи на клиентите най-доброто съотношение цена-продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене.

Компанията е единственият китайски производител на автомобили, който понастоящем присъства на европейския пазар и има съответното типово одобрение на продуктите си, съобразно изискванията на Европейската общност


 


Автор: ГрадътБГ
Обратно   Печат Добавена 21.10.2011 09:08

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Почисване и отпушване на комини Уникарт - картички, подаръчни ... Фабрика за мебели Пами 2 - ... Радка Кашева - настаняване на стари ... Изолиращи кофражи Всички обяви

Анкета

poll Очаквани ли бяха резултатите от изборите?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

Железният  такса битови отпадаци на фирми  КОНЦЕРТИ  ПМГ   Малки  новини kriminalni gabrovo  пламен   ваканция  кино  обяви за коли  празник  времето в габрово  община  александър++атанасов  габрово новини  проверки на пътя  уеб камера  минифутбол  времето  webcamera  екобазар  Онлайн камера  работа търси  новини  съдийки В група  пролетно почистване  тодоров ден  работа предлага  Етър  прокуратура 
Сайт от OmiCode
_