HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.235
Щатски долар USD 1   1.414
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.574
Чешка крона CZK 100   7.863
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.819
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.512
Руска рубла RUB 100   4.562
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Кметът официално посрещна четирите отбора за евроквалификацията

 

Кметът на Община Габрово Николай Сираков се срещна в петък с представителите на четирите отбора, които започнаха съревнованието в зала "Орловец" за класиране на европейското първенство по хандбал за девойки до 17 години в Чехия. На срещата присъстваха и реферите, които ще обслужват квалификациите – чаровните хърватки Хелена Църноевич и Емина Радич, Дориян Сирбу и Валентин Супоницов от Молдова, както и делегатът на Европейската хандбална федерация - Сотирис Мигас от Гърция. Българската федерация беше представена от нейния нов президент Росица Бакърджиева и генералният секретар на централата Съби Дойчинов. Бъки подари на кмета една хубава хандбална топка, която беше подписана от всички гости, които присъстваха на срещата. Посланието бе, че независимо от езиковите различия и спортната интрига, всички са едни добри приятели обединени около топката и спорта хандбал.

 

"Ще се радваме и Вие да бъдете част от нашето хандбално семейство", каза Бъки връчвайки топката на г-н Сираков. "Късметлия човек съм и се надявам, че ще донеса късмет и на всички Вас. Знам, че няма как всички да са победители, но за победителите остава славата, а за победените – честта. Надявам се освен спортните успехи в Габрово, да имате достатъчно време да разгледате и нашия град. Дано ви достави удоволствие", каза от своя страна кметът. Той също раздаде подаръци на своите гости – тениски и сувенири от град Габрово, след което всички си направиха една обща снимка за спомен.

 

Квалификациите започват в петък в зала "Орловец". Четирите тима спорят за първите две места в групата, които дават право на участие във финалите на Европейското първенство в Чехия през лятото.

 

Автор: sport-gabrovo.com, Светозар Гатев


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 27.03.2011 12:01

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

бизнес Дряново  карнавал  следваща фаза полу финали за габрово камениц  vremeto v gabrovo  КОНЦЕРТИ  ронда  тракт%D  ин витро  бинго габрово  intelstav  нова транспортна схема  тодоров денв с.живково  проекти  razpisanie  работа  наредба за определяне на такса бит%  ПИВОЛЕНД ГАБРОВО  Онлайн камера  преброяване  библиотека  Празник на Габрово  библиотека априлов палаузов  избори  българе  Етър  ЦДГ "Мечо Пух" Габрово  прогноза за времето  автобус  etyr  разписание на авто%D 
Сайт от OmiCode
_