HP FV

Габрово

Времето в Габрово

 

11.3°C

времето в габрово

Влажност: 86%

Валежи: 0.0mm/hr

Вятър: 2.0m/s Ю

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.193
Щатски долар USD 1   1.316
Австралийски долар AUD 1   1.442
Швейцарски франк CHF 1   1.52
Чешка крона CZK 100   8.074
Датска крона DKK 10   2.623
Хонконгски долар HKD 10   1.694
Новозеландски долар NZD 1   1.062
Полска злота PLN 10   4.97
Руска рубла RUB 100   4.812
« още »

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Йордан Стойков е председател на Регионалното сдружение за управление на отпадъците

 

Първото общо събрание за учредяване на регионално сдружение за управление на отпадъците по реда на Закона за управление на отпадъците се проведе вчера /29 април/ в Севлиево. На него присъстваха кметът на Севлиево Йордан Стойков, кметът на Дряново Иван Николов, секретарят на Сухиндол Маринела Пазвантова и Михаела Стоянова – представител на областна администрация Габрово. За председател на новата структура беше избран кметът на Севлиево Йордан Стойков.Приети бяха вътрешни правила за работа на сдружението и бяха определени служители от трите администрации, които ще подпомагат и осигуряват дейността на регионалното сдружение. Според законовите разпоредби регионалното сдружение е юридическо лице със седалище в общината, която е собственик на терена, върху който е изградено регионалното депо. Членове на структурата могат да бъдат само общини. Новосформираното сдружение се регистрира в министерството на околната среда и водите и в съответната областна администрация след представяне на протокол от първо общо събрание. Регионалното сдружение дава възможност на включените Общини да получат финансиране на проекти в областта на управление на отпадъците от европейските фондове, държавния бюджет, Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите или други национални публични източници на финансиране.То не формира и не разпределя печалба, не придобива и собственост.

 


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 30.04.2011 14:59

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

Денят на земята

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Да не забравяме миналото

Включете се в инициативата да направим клипчета със снимки на няколко стари габровски песни, като ни изпратите ваши любими снимки от Габрово. Снимките се събират в няколко албума на различна тема.

Може да ги изпращате на имейла или да ги добавяте в групата на сайта във фейсбук.

Нови обяви

Продавам нарязан тютюн За строителство Гергьовден в хотел Острова - Бели Осъм Продавам дигитална копирна машина - ... Летни курсове в “Школа Интензив”

Анкета

poll Къде прекарахте Велиденските празници?

    Резултати

Реклама

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

Железният светилник  мдт  прогноза за времето  Трявна  образование  Савина  д-р гайдарски  хандбал  изложба  Тодоровден в Етъра   shema transport  ремонт  дом на хумора  Пламена Минчева  воден цикъл  проверки на пътя  библиотека априлов  ВиК  меки матраци  Хубава си, моя горо  интелстав  наредба за определяне на такса битови отпадаци на фирми  библиотека априлов палаузов  пътни произшествия-Цветелина Василева  техномат  kameri  Момчил Цонев  Кепарис  линия 27 разписание  Кучешки 
Сайт от ИНК Студио
_