HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.235
Щатски долар USD 1   1.414
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.574
Чешка крона CZK 100   7.863
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.819
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.512
Руска рубла RUB 100   4.562
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Зимна обстановка в Габрово

 

Времето в Габрово е ясно и студено. Духа слаб южен вятър със скорост 0,4 м./сек. Влажността на въздуха е 88%. Регистрираната температура на въздуха в центъра на града от общинската МТО станция е минус 11°С. Атмосферното налягане е значително по високо от средното за месец януари.

 

Пътната настилка на прохода Шипка е почистена и опесъчена. Височината на снежната покривка там е 20 см, а температурата на въздуха - минус10 °С. Остава в сила въведената забрана за движение на МПС с обща маса над 10 тона. Няма други ограничения, видимостта е добра. Пътят за курортен комплекс Узана е проходим при зимни условия. Температурата на въздуха там е минус 10°С. Снежната покривка е с височина 15 см. Времето е ясно и има добра видимост. Духа слаб западен вятър. Пътищата за Севлиево, Трявна, Дряново и селата са почистени и са нормално проходими при зимни условия.

 

Основните дейности, свързани с електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, снабдяване на населението с хранителни и други основни стоки сe изпълняват в рамките на нормалната дейност.

 

От Общински пътнически транспорт съобщават, че са покрити градските и междуселищни линии. Учениците, подлежащи на задължително обучение и живеещи в населени места, в които няма училища през учебната 2010/2011 година, са превозени до ОУ "Хр. Ботев", СОУ „Р. Каролев” и СОУ „Отец Паисий” и водят нормален учебен процес.

 

Прогнозата за времето:

Днес от югозапад облачността отново ще се увеличи, но в региона не се очакват валежи. Очаквана максимална температура днес - около 1°С. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за януари и няма да се променя съществено. В планината облачността ще се увеличи. По високите части вятърът ще е умерен, западен, в по-ниското - от юг. Максимална температура на 1200 метра - около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

 

Източник: община Габрово


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 05.01.2011 09:21

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

нови  Etyra  футбол Янтра  уеб  сирмани  ski klub pani4ihte  община  Тодоровден в Етъра  оу Неофит Рилски  Ñ Ñ Ð»Ð° зора  бинго габрово  ÐºÑ€ÐµÐ¼Ð°Ñ‡Ð½Ð¸  прогноза за времето  интелстав  връх шипка  разписание  новини за футбол  РУ Габрово  ВиК  razpisanie  Железният светилник  пролетно почистване  габрово инфо  уеб камера  Съдийски наряди   MVR  кремачни материали  транспорт  intelstav  пътни произшествия 
Сайт от OmiCode
_