HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.235
Щатски долар USD 1   1.414
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.574
Чешка крона CZK 100   7.863
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.819
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.512
Руска рубла RUB 100   4.562
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Зимна обстановка в Габрово днес

 

Времето в Габрово е облачно. Вали слаб сняг. Височината на снежната покривка е 11-12 см. Духа слаб северен вятър със скорост 1 м/сек. Влажността на въздуха е висока - 93%. Регистрираната температура на въздуха в центъра на града от общинската МТО станция е минус 3°С. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месец януари.

 

Пътната настилка на прохода Шипка е заснежена. Почиства се и се опесъчава. Температурата на въздуха е минус 9°С. Остава в сила въведената забрана за движение на МПС с обща маса над 10 тона. Няма други ограничения. Пътят за курортен комплекс Узана на места е заснежен, на места заледен. Вали сняг. Температурата на въздуха там е минус 9°С. Пътищата за Севлиево, Трявна, Дряново са нормално проходими при зимни условия. Пътищата към селата са заснежени и се обработват.

 

Основните дейности, свързани с електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, ж. п. транспорт и снабдяване на населението с хранителни и други стоки, сe изпълняват нормално.

 

От Общински пътнически транспорт съобщават, че градските линии са покрити. Междуселищните линии се изпълняват успешно, а в отделни височинни участъци и места, характерни с навявания - в условията на усложнена зимна обстановка.

Учениците, подлежащи на задължително обучение и живеещи в населени места, в които няма училища през учебната 2010/2011 година, са превозени до ОУ „Хр. Ботев, СОУ „Р. Каролев” и СОУ „Отец Паисий” и водят нормален учебен процес.

 

Слънцето днес изгрява в 7 ч. 41 мин. и залязва в 17 ч. 22 мин.

 

Подробна прогноза за времето в Габрово може да прочетете в секция Времето .

 


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 25.01.2011 08:58

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

дом на хумора и сатирата  ШАНДУРКОВ  вело алея  Симулатор за чифтосване  web camera  Етъра  ПИВОЛЕНД ГАБРОВО  резбонарезни инструменти  градски транспорт  ремонт магистрала  еврофутбол  Габрово днес  цирк  театър  библиотека  кремачни материали  kino  Etyra  вести  разписание на авто%D  ЦДГ Габрово  кино програма  живково  Спорт  Етър  Априловска гимназия  пгт Габрово  пролетно почистване  Празник на Габрово  пъ 
Сайт от OmiCode
_