HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

4.3°C

времето в габрово

Влажност: 89%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Закъсали превозни средства в област Габрово

 

От областното управление "Гражданска защита " съобщават че на 3 януари, на тел. 112 са получени множество сигнали за закъсали превозни средства.

 

В 14.27 часа е получен сигнал за закъсала линейка на ул. “Митко Палаузов” в Габрово. В следствие на падналия сняг, линейката не може да стигне до пациент, нуждаещ се от хемодиализа. На място е изпратен екип от група “Аварийно-спасителни дейности”, който при пристигането си установява, че заснежения участък се опесъчава от пътноподдържаща фирма, след което линейката успява да потегли. Пострадали няма.

 

В 17.54 часа е получен сигнал за закъсал автобус на пътя с. Янковци – с. Лоза. В превозното средство са пътували 25 човека. На място е изпратен екип от група “Аварийно-спасителни дейности”, който при пристигането си установява, че автобусът е изтеглен от служители на пътноподдържаща фирма. Пътниците са откарани с друг автобус.

 

В 22.02 часа са сигнализирали за закъсал микробус на пътя с. Враниловци – Севлиево. На място е изпратен екип от група “Аварийно-спасителни дейности”, който към 22.40 часа е изтеглил микробуса. Пострадали няма.

 

В 22.12 часа на тел. 112 е получен сигнал за закъсал лек автомобил по пътя за местността Узана. На място е изпратен екип от група “Аварийно-спасителни дейности”, който към 23.35 часа е изтеглил автомобила.

 

В 23.20 часа е получен сигнал за закъсал ТИР на заснежен и непочистен участък от пътя с. Тумбалово – с. Купен, община Севлиево. На място е изпратен екип от група “Аварийно-спасителни дейности”, който установява, че е невъзможно изтеглянето му с верижната техника, с която разполага “Гражданска защита”, тъй като пътят е много тесен и е необходимо опесъчаване. Получена е информация, че опесъчаването ще бъде възможно в светлата част на денонощието. Спасителите са предложили на водача място за пренощуване, но той е предпочел да изчака на място до сутринта опесъчаващата техника на община Севлиево.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 05.01.2011 09:45

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

рекл  автобусни линии  ваканция  с. Горна росица  Съдийски наряди   пгт Габрово  112 млад фермер  празник  доставки  ректорат  Севлиево  Малки  .Ð¢ÑŠÑ€Ñ Ð¸  ЦДГ "Мечо Пух" Габрово  екобазар  парно  габрово новини  импро театър  хандбал evropeisko  кремачни материали  габр  нови  прол  боженци  тютюн  с живково  съдийки В група  футбол Янтра  наводнение  ÐºÑƒÑ‡ÐµÐ½Ñ†Ð° 
Сайт от OmiCode
_