HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

7.1°C

времето в габрово

Влажност: 80%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Етъра презентира своя културен календар за 2011 на борсата в София

 
     

Архитектурно- етнографски комплекс “Етъра” за поредна година участва в 28-то издание на “Ваканция и Спа Експо”.

 

Етъра взе участие в туристическата борса със самостоятелен щанд. С филмови и рекламни материали за спецификата на музея и неговата дейност бе предизвикан интерес сред гостите на изложението. Презентирана бе и хотелската част, построена и обзаведена в хармония с духа на етнографския комплекс.

 

В дните на изложението бяха сключени и редица договори с туроператорски фирми от България. Посетителите на щанда получиха възможност да се запознаят със събитията от културния календар на музея за новата 2011 година, както и с програмите за хоби- туризъм и работа с деца и включването им във въстановки на по- големи празници от събитийния календар на Етъра.

 

Представянето на комплекса на туристическата борса бе положително, тъй като бе проявен голям интерес не само от страна на българските туроператори, но и на различни рекламни фирми, туристически телевизии, списания и отделни физически лица.

 

Демонстрациите на грънчарското колело от майстора Веселин Дамянов допълнително заинтригуваха гостите. Всички, които посетиха щанда на комплекса бяха почерпени със сладки изделия, направени на място от етърския калфа Боян Минчев.

 

Туристическата борса се проведе в Националния дворец на културата в периода 17- 19 февруари. Изложението бе организирано под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, в партньорство с БХРА, БАТА, БТК, Софийски туристически район, Съвет по туризъм - София, Столична община. Общият брой на изложителите беше 290, от които 240 бе броя на българските изложители. Имаше и чуждестранни изложители- туроператорски фирми от Индия, Израел, Венецуела, Сърбия, Испания, Швейцария и други.

 

В програмата на “Ваканция и Спа Експо” 2011 бяха включени и редица представяния на общини, презентации на фирми, дискусии по актуални проблеми, новости и тенденции в развитието на туризма,.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 23.02.2011 09:37

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

kontakt s taksimetrovi ofisi v gabrovo  врем  Онлайн камера  меки  нови  web camera  новини kriminalni gabrovo  Васил Найденов  съдийки В група  етажна собственост  КОНЦЕРТ  обяви работа  рк на блс   Севлиево  данък животни  пречиствателната станция  камера mladost  neofit rilski gabrovo  vun6no o4enqvane  nova transportna shema  биен  екобазар  VEGA - S  нова транспортна схема  спортни стоки diamond  ин витро  обучения  уеб  библиотека  Бизнес 
Сайт от OmiCode
_