HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.235
Щатски долар USD 1   1.414
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.574
Чешка крона CZK 100   7.863
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.819
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.512
Руска рубла RUB 100   4.562
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Енергийният регулатор търси доставчици на природен газ за Габрово

 

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) обяви два конкурса за компании, които да се занимават с разпределението и доставката на природен газ в Троян и Габрово, показва справка на сайта на ведомството. Избраните дружества ще трябва да изградят и мрежите в съответния район не по-късно от десет години след издаване на лицензията за разпределение на природния газ.

 

Кандидат за участие в конкурса може да бъде юридическо лице, регистрирано по Търговския закон или по законодателството на държава-членка на Европейския съюз, пише в обявлението на ДКЕВР. Цената на конкурсната документация е 10 хил. лева. Паричната гаранция, която участниците в процедурата трябва да представят е за 30 хил. лева и трябва да важи до края на провеждане на конкурса. Крайният срок за участие в процедурата е 17 ноември 2011 г. Постъпилите заявления ще се отварят на 22-ри. Срокът за оценяване на предложенията е до три месеца от датата на отварянето им.

 

Справка в регистъра на ДКЕВР показва, че досега ведомството е предоставило 53 лицензии за разпределение на природен газ в страната. Почти половината от тях са за руско-българската компания "Овергаз".


 


Автор: Дневник
Обратно   Печат Добавена 16.09.2011 08:13

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

нова транспортна с%D  Празник на Габрово  преброяване  градски транспорт  гепи ме  ЦДГ  избори  Бъки  данък животни  филми  библиотека априлов палаузов  Железният светилник  кремачни материали  проверки на пътя  Габрово  Ð²Ñ€ÐµÐ¼Ðµ%D  хандбал evropeisko  тодоров денв с.живково  ÐšÐµÐ¿Ð°Ñ€Ð¸Ñ  Камери онлайн   хандбал  любомир  пътни произшествия  разписание  Онлайн камера  Уеб камера Габрово  оу Неофит Рилски  ШАНДУРКОВ  дилма русеф  екобазар 
Сайт от OmiCode
_