HP FV

Габрово

transconsult bg

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.235
Щатски долар USD 1   1.414
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.574
Чешка крона CZK 100   7.863
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.819
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.512
Руска рубла RUB 100   4.562
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Екохепънинг организира Областният управител

 

Екохепънинг посветен на Седмицата на гората, Деня на Земята – 22 април и седмицата на младежката активност организира областният управител на Габрово Мариян Костадинов. Инициативата ще се проведе на 18 и 19 април.

 

На 18-ти/понеделник/ от 15 часа на площада пред община Габрово ще има рисуване на открито, изработване на макети от отпадъчни материали, игри, организирани от Национален парк "Централен Балкан", екошествие през централна градска част. В програмата ще се включат още акробати, мажоретки, танцьори от клуб Ритмика, "Лиана", шоу балет "Магия" и ЦДГ "Радост". При лошо време мероприятията ще се проведат в Тера мол- Габрово.

 

На 19 април, от 17.00 часа в Тера мол – Габрово ще бъде открита изложба-базар на всички изработени творби. Събраните средства ще бъдат насочени към първата младежка инициатива на Областния младежки съвет – Габрово- благотворителен концерт на 21 април в зала Възраждане, за изграждане на стена за рисуване на младите хора.

 

В инициативата могат да се включат и малки, и големи, които имат желание, всички които смятат, че трябва да се фокусира вниманието ни върху проблемите с опазването на природата.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 13.04.2011 09:09

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

биенале  Етър  трактор и брава  аек етър  саракта  ЦДГ  филми  пгт Габрово  пиволенд  еврофутбол  ин витро  с. Горна росица  безплатни обяви  ТЕЦ  Трявна  новини за футбол  съдийки В група  ПИВОЛЕНД ГАБРОВО  дилма русеф  проверки на пътя  библиотека  Габрово  Уеб камера Габрово  топлофикаця  уеб камери  вело алея  КОНЦЕРТ  ремонт магистрала  народни лечители  нови 
Сайт от OmiCode
_