HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

7.9°C

времето в габрово

Влажност: 76%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Екобазар на площад "Възраждане"

 

Здравословни и биохрани, билки, информация за екопътеките в областта и възможностите, които предлага Габрово като туристическа дестинация, книги, ангажирани с каузата на екологията и здравословния начин на живот и още много изненади и награди ще предложи базарът, организиран по повод деня на Земята в Габрово.

 

Той ще се проведе на 21 април, четвъртък, на площад „Възраждане”.

 

В него участват 12 фирми и организации, свързани със земята и екологията, а освен да си купят интересни и здравословни продукти, посетителите ще могат да се включат и в редица активности.

 

Десет стари батерии, предадени на щанда на фирма „Екобатери”, ще ви донесат подарък. Също там ще се награждава и предаването на непотребни малки електроуреди – всичко, което можете да донесете в ръка - сешоари, ютии, миксери... От по-големите неработещи електроуреди ще можете да се освободите също на 21 април, но за целта трябва да подадете заявка на безплатния телефон 0800 14 100. Кола на фирмата ще дойде да ги извози от дома ви.

 

По време на базара, заедно с „Хлебната къща”, ще можете да си омесите и опечете хляб за обяд, а на щанда на „Билкария” ще се запознаете с „житото на фараоните” – лимец - толкова старо, толкова лековито и толкова съживяващо духа и енергията в тялото, колкото никоя друга храна.

 

Ще можете да порисувате, да си направите маска от природни материали (все пак на 21 май ни чака карнавал) и да изберете маршрут за четирите почивни дни, които следват. Ще се учудите, но дори и Габрово може да предложи на габровци неизследвани кътчета и пътеки.

 

Инициативата се организира от Община Габрово и идеята е тя да се превърне в традиция. Следващото събитие от подобен род, което ще приюти площадът, е книжен базар по повод деня на славянската писменост и култура - 24 май.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 14.04.2011 15:41

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

Момчил Цонев  авто  Уеб камера Габрово  Габрово днес  кино програма  учители, лечители  прокуратура  vremeto v gabrovo  дом на хумора и сатирата  кандидат  доставки  Железният светилник  Бъки  Спорт  зала Орловец  празник  сирмани  валутен курс  аек етър  ФК Янтра  neofit rilski gabrovo  кученца  Бизнес  Етър  ЦДГ Габрово  гардероби  вести  Ð¤Ðš Янтра  топлофикаця  заедно за габрово 
Сайт от OmiCode
_