HP FV

Габрово

Изработка на интернет сайтове

Времето в Габрово

 

8.1°C

времето в габрово

Влажност: 78%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Днес е облачно, без валежи

 

Времето в Габрово е облачно, без валежи. Височината на снежната покривка е 3 см. Духа слаб североизточен вятър със скорост 1 м/сек. Влажността на въздуха е 91%. Регистрираната температура на въздуха в центъра на града от общинската МТО станция е минус 3°С. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца.

 

Пътната настилка на прохода Шипка е заснежена и почистена. Температурата на въздуха е минус 8°С. Видимостта е ограничена до 400 метра. Остава в сила въведената забрана за движение на МПС с обща маса над 10 тона. Няма други ограничения. Пътят за курортен комплекс Узана е заснежен и във високата част на места заледен. Температурата на въздуха там е минус 8°С. Видимостта е намалена до 500 м. поради мъгла. Пътищата за Севлиево, Трявна, Дряново и селата на места са мокри и заледени. В отделни участъци има намалена видимост поради мъгла.

 

Основните дейности, свързани с електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, ж.п. транспорт и снабдяване на населението с хранителни и други стоки, сe изпълняват нормално. От Общински пътнически транспорт съобщават, че градските линии са покрити. Междуселищните линии се изпълняват успешно.

 

Учениците, подлежащи на задължително обучение и живеещи в населени места, в които няма училища през учебната 2010/2011 година, са превозени до ОУ „Хр. Ботев”, СОУ „Р. Каролев” и СОУ „Отец Паисий” и водят нормален учебен процес.

 

Прогноза за времето:

Днес ще има разкъсана облачност без съществени валежи. Ще духа слаб вятър, отначало от североизток, с тенденция през втората половина на деня да се ориентира от югоизток. Очаквана максимална температура днес около 4-5°С.

 

От североизток атмосферното налягане ще се повишава и вече ще стане по-високо от средното за февруари.

 

В планината ще има разкъсвания на облачността. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, ще бъде предимно умерен. Максимална температура на 1200 метра - около минус 1, на 2000 метра - около минус 5°.

 

Слънцето днес изгрява в 7 ч. 16 мин. и залязва в 17 ч. 51 мин.

 


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 16.02.2011 08:52

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

дом на хумора и сатирата  проекти  кино програма  театър  пролетно почистване  Ð¤Ðš Янтра  ваканция  kino  следваща фаза полу финали  ясла  заедно за габрово  Камери  резултати от хандбал  валутен курс  празник  ЦДГ Габрово  бокс  ПМГ   разписание  учители, лечители  рк на блс   Ymca  вести  минифутбол  оу Неофит Рилски  ректорат  обяви работа  Севлиево  Уеб камера Габрово  ФК Янтра 
Сайт от OmiCode
_