HP FV

Габрово

Изработка на интернет сайтове

Времето в Габрово

 

7.3°C

времето в габрово

Влажност: 78%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Днес е мъгливо

 

Времето в Габрово е облачно и мъгливо. Височината на снежната покривка е 1-2 см. Духа слаб северен вятър със скорост 2 м/сек. Влажността на въздуха е 93%. Регистрираната температура на въздуха в центъра на града от общинската МТО станция е минус 3°С. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца.

 

Пътната настилка на прохода Шипка е заснежена, почистена, опесъчена и нормално проходима при зимни условия. Температурата на въздуха е минус 9°С. Височината на снежната покривка е 10 см. Видимостта е добра, но по-късно през деня по билата се очаква мъгла. Остава в сила въведената забрана за движение на МПС с обща маса над 10 тона. Няма други ограничения. Пътят за курортен комплекс Узана е заснежен, почистен, неопесъчен и на отделни места заледен. Температурата на въздуха там е минус 7°С, духа умерен северен вятър. Снежната покривка е между 10 и 15 см. Видимостта, поради мъгла, е намалена до 50 м. Пътищата за Севлиево, Трявна, Дряново и селата са нормално проходими при зимни условия. На места има заледявания. Препоръчваме на водачите на МПС да се движат със съобразена с природните и пътните особености скорост.

 

Основните дейности свързани с електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, ж.п. транспорт и снабдяване на населението с хранителни и други основни стоки сe изпълняват в рамките на нормалната дейност при зимни условия.

 

От Общински пътнически транспорт съобщават, че градските линии са покрити, с изключение на първата смяна на №1. Междуселищните линии се изпълняват успешно.

 

Прогноза за времето:

Днес времето ще бъде облачно. На много места ще продължи да превалява слаб сняг. Ще продължи да духа слаб, до умерен, вятър от север-североизток. Очаквана максимална температура днес - около 0°С.

 

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца, но през деня ще се повиши до средната стойност за февруари.

 

В планината ще е облачно, по билата - мъгливо. Ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, а на 2000 метра – около минус 5°.

 

Слънцето днес изгрява в 7 ч. 04 мин. и залязва в 18 ч. 01 мин.


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 24.02.2011 09:06

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

избори  телефон на информация втора база  ректорат  kontakt s taksimetrovi ofisi v gabrovo  ЦДГ Габрово  александър  с живково  библиотек  Празник на Габрово  пречиствателната станция  българе  Трявна  marina  бинго габрово  крема  наводнение  Онлайн камера  ясла  новини  обяви  борисов  Ñ Ñ Ð»Ð° зора  Габрово  Ymca  резултати от хандбал  тодоров денв с.живково  ОУ Иван Вазов  данък животни  безплатни обяви  тютюн 
Сайт от OmiCode
_