zagabrovo

Времето в Габрово

 

0.8°C

времето в габрово

Влажност: 66%

Валежи: 0.0mm/hr

Вятър: 3.0m/s Ю

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.307
Щатски долар USD 1   1.438
Австралийски долар AUD 1   1.442
Швейцарски франк CHF 1   1.492
Чешка крона CZK 100   8.067
Датска крона DKK 10   2.623
Хонконгски долар HKD 10   1.846
Новозеландски долар NZD 1   1.103
Полска злота PLN 10   4.972
Руска рубла RUB 100   4.904
« още »

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

Димитров: Оставката на Цветанов ще помогне

 

Оставката на Цветанов ще помогне много. Ако той продължи да бъде министър, имате ли най- малкото съмнение, че ще продължат нещата с подслушванията. Не трябва да имате никакво съмнение, защото това е манталитет. Това каза съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров във връзка с исканата оставка от СК на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов в сутрешния блок на Нова телевизия. „Гражданското общество трябва да се събуди. След този тежък гаф с Горна Оряховица министърът трябва да си подаде оставката", каза той. „Не сме като БСП , които искат оставки на всички. Ние имаме ясна оценка, виждаме кой не се справя и искаме оставки само там", допълни още Димитров.

 

„След всички тези скандали и гафове как очаквате той да може да гони организираната престъпност. За мен това правителство беше избрано с огромни очаквания. Къде е тази справедливост? Къде са резултатите? Най-много ме притеснява тази нарастваща милиционерщина, която започва да избива всеки ден", зададе въпрос Димитров.

 

По повод твърдението на министър Цветанов, че СК иска за вътрешен министър Алексей Петров, Димитров коментира, че не познава Петров. „Така, че да внимават и да не говорят такива работи. Понеже трябва да оправдаят тези гафове и да кажат, че няма алтернатива, защото Цветанов иска да каже, че ако не е той няма оправяне, но това не е така", каза той. Според Димитров, ако има сериозни доказателства срещу заловените от проведените акции на МВР, от съда няма да ги пускат. „Повечето съдии при сериозни доказателства ще искат и присъди", каза той.

 

„Ще има следващи проблеми и гафове, които вече ще бъдат толкова големи, че премиера няма да има друг избор. Когато се допусне една държава да се превърне в полицейска, гафовете са неминуеми. Това носи след себе си скандали. Не може да направиш 15-20 хиляди СРС-та и да няма нарушени права. Очакваме скандали и проблеми, защото този модел е грешен , това е неправилния модел", коментира още той.

 

Източник: агенция КРОСС


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 10.02.2011 09:33

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

Често задавани въпроси за Преброяването

 

До края на месец февруари, ако публикувате две или повече обяви на сайта получавате безплатно VIP статус на една от тях за две седмици!

Нови обяви

Продава селска къща Кафе Хотел Шекерджийница Преносима кошара Бертони Travel kid Продавам iPod РАМ памет 2х1GB Kingston

Най - разглеждани обяви

Кафе Хотел Шекерджийница Клавиатура за нокиа 5800 Преносима кошара Бертони Travel kid Продавам iPod Велосипед "БМХ"

Анкета

poll Застигна ли ви грипната епидемия?

    Резултати

Реклама

 

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

прокуратура  община  времето  кремачни  камион  трактор  меки матраци  кучета  трактор и брава  зора  новини  биенале  .Търси  ректорат  Опел  кремачни материали  ясла зора  .?????  Малки естетични делки  Габрово 
Сайт от ИНК Студио
_