HP FV

Габрово

Изработка на интернет сайтове

Времето в Габрово

 

4.3°C

времето в габрово

Влажност: 89%

Валежи: 0 мм/ч

Вятър: 0 м/с ЮЮЗ

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.271
Щатски долар USD 1   1.42
Австралийски долар AUD 1   1.473
Швейцарски франк CHF 1   1.601
Чешка крона CZK 100   7.826
Датска крона DKK 10   2.628
Хонконгски долар HKD 10   1.828
Новозеландски долар NZD 1   1.124
Полска злота PLN 10   4.485
Руска рубла RUB 100   4.644
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

В благоустрояването на Габрово ще бъдат вложени 4.8 млн. лв.

 

В благоустрояването на Габрово ще бъдат вложени 4.8 млн. лв., съобщиха от общината. Това ще стане по проект, финансиран от оперативна програма "Регионално развитие". Около 242 хил. лв. от средствата се осигуряват от община Габрово.

 

Символичната първа копка на обновяването на града ще направят министърът по еврофондовете Томислав Дончев и кметът на Габрово Николай Сираков. Преди да стане министър, Томислав Дончев беше кмет на Габрово.

 

Със средствата се предвижда да бъде направен ремонт на западния вход на Габрово от посока София, както и на кръстовището на автогарата. Ще бъдат обновени паркоместа в района на блок "Щастие", спортна зала "Орловец" и крайречна улица "Аврам Гачев". Идеалният център на града, където са разположени административните сгради, също ще бъде ремонтиран.

 

Освен това ще се възстановяват и благоустрояват зелени площи и детски площадки, пешеходни алеи, тротоари зони. Предвижда се и изграждане на велоалеи и обществени паркинги, както и реконструкция на улици. Ще се монтират и енергоспестяващо улично осветление и видеокамери, които да следят за спазването на обществения ред. Навсякъде ще бъдат създадени подходящи достъпи за хората с увреждания.

 

Дневник


 


Автор: Za Gabrovo
Обратно   Печат Добавена 29.07.2011 08:17

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

150 години от създаването на библиотека Априлов Палаузов.

Нови обяви

Ресторант „Колибите“ - град Добрич Екскурзии, почивки, самолетни и ... Качествени дамски облекла за пълни ... Строителство на жилищни и ... машина за царевица на пара Всички обяви

Анкета

poll Какъв подарък искате за Коледа

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

Симулатор за чифтосване  изложба  проверки на пътя  рекл  данък животни  кино програма  Празник на Габрово  дом на хумора и сат  новини за футбол  ясла  ректорат  обяви работа  проекти  валутен курс  хандбал evropeisko  .Ð¢ÑŠÑ€Ñ Ð¸  razpisanie  учители, лечители  Васил Найденов  време%d  ясла зора  кремачни материали  дом  Съдийски наряди   rektorat  избори  Бизнес  Етъра  линия 27 разписание  телефот на църква 
Сайт от OmiCode
_