HP FV

Габрово

dendax

Времето в Габрово

 

 °C

времето в габрово

Влажност:  %

Валежи:  mm/hr

Вятър:  m/s  

Валутен курс

Euro EUR 1   1.956
Британска лира GBP 1   2.235
Щатски долар USD 1   1.414
Австралийски долар AUD 1   1.459
Швейцарски франк CHF 1   1.574
Чешка крона CZK 100   7.863
Датска крона DKK 10   2.627
Хонконгски долар HKD 10   1.819
Новозеландски долар NZD 1   1.13
Полска злота PLN 10   4.512
Руска рубла RUB 100   4.562
« още »

Реклама

хотел Албедо

Приятелски сайтове

Изработка на сайт

Казанлък инфо

Елате в Габрово

 

Борисов връчи писмо на Дилма Русеф

 

Бойко Борисов присъства на тържество по случай встъпването в длъжност на новия президент на Бразилия - Дилма Русеф. След него той й предаде поздравително писмо от името на президента на ЕС - Херман Ван Ромпой.

 

В него се казва:

 

"Скъпа г-жо президент Дилма Русеф,

 

Като президент на Европеедателят Бойко Борисов, който присъства на тържествената церемония в Бразилия по случай встъпването в длъжност на новия бразилски президент Дилма Русеф, й предаде поздравително писмо от името на Президента на ЕС Херман ван Ромпой. Това съобщиха от правителствената информационна служба.йския съвет, който обединява 27 държавни и правителствени ръководители от Европейския съюз, бих искал да Ви поднеса своите най-топли поздрави за встъпването Ви в длъжност на 1 януари 2011 г. като Президент на Федеративна република Бразилия. Без съмнение, доверието на бразилския народ ще Ви даде енергията, необходима да изпълните отговорностите, произтичащи от високия Ви пост.

 

 

Встъпването Ви в длъжност е велик момент в политическия живот на Бразилия. Като икономист по образование не мога да не отбележа факта, че Вие сте първият икономист, който става президент на Вашата страна. Това, без съмнение, ще обогати нашите дискусии на предстоящата среща на лидерите на Г20 през ноември 2011 г. в Кан.

 

Очаквам да се запознаем на годишната среща на върха между ЕС и Бразилия, която ще се проведе в Брюксел най-вероятно в началото на октомври 2011 г. Това ще бъде важен момент, в който да потвърдим традиционно добрите и приятелски отношения между Европа и Бразилия, които са част от Вашата биография.

 

Най-напред обаче, искам да Ви пожелая успех и всичко най-добро през първите дни и седмици на поста. Не се съмнявам, че Вие незабавно ще покажете силата на Вашето лидерство в тези времена на промени."

 


 


Автор: zaGabrovo
Обратно   Печат Добавена 02.01.2011 15:49

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!Затвори

Напиши новина   Пусни обява

Реклама

 

Габрово - град на чудеса!

 

Нова транспортна схема


Число на деня

532 са жителите на с.Поповци -най-голямото по население село в община Габрово.

Нови обяви

Spechelete.net – Играй и спечели ... Преводи и легализация от Лингва ... КУРСОВЕ КАПИТАН 20 БТ ЗА ЯХТСМЕНИ И ... Истанбул от Габрово Предколедна Виена Всички обяви

Анкета

poll За кого ще гласувате?

    Резултати

 

Следвайте ни в twettertwitter

Търсени думи и фрази

ОУ Иван Вазов  нели савчева  община габрово  MVR  кино програма  тодоров денв с.живково  Севлиево  10802317  театър  пиволенд  rezbonarezni instrumenti  оу Неофит Рилски  уеб камера  Празник на Габрово  пролетно почистване  безплатни обяви  Камери  Онлайн камера  крепежи  минифутбол  пъ  любомир  д-р гайдарски  ясла  наводнение  РУ Габрово  Спорт  ШАНДУРКОВ  уеб  автобус 
Сайт от OmiCode
_